Voorontwerp 1

Voorontwerp

Totaalconcept vooraf berekend

U wilt waar voor uw geld. En dat krijgt u ook van Dama. Het stemt het totaalconcept af op uw wensen … én uw budget. Door vooraf een voorontwerp te maken, weet u wat u mag verwachten tegen welke prijs.

Toonzaalinrichting of renovatie van uw gebouw: meten is weten

Een nieuwe toonzaalinrichting of een totale renovatie van uw gebouw? Welke ruimte u ook onder handen laat nemen, Dama meet ze eerst tot op de millimeter na. Met die gegevens ontwerpt het een gedetailleerd grondplan en maakt het de kostenraming. Zo krijgt u een eerste kijk op uw toonzaalinrichting. Of ontdekt u welk prijskaartje de renovatie van uw gebouw draagt.
Dama toont u graag hoe uw inrichting er straks uitziet en wat u dat kost. Vraag een vrijblijvende offerte  met voorontwerp!

Voorontwerp als startschot van het totaalconcept

Het voorontwerp is het startschot voor uw uiteindelijke totaalconcept. Keurt u dit goed? Dan is het tijd om knopen door te hakken: Dama maakt in samenspraak met u de kleurkeuze , lichtstudie,  en materiaalkeuze . Alle resultaten worden gebundeld in een grafische voorstelling : de laatste stap voor de vaklui aan de slag gaan.