Lichtstudie 1

Lichtstudie

Uw kantoor- of winkelinrichting in de schijnwerpers

Dama creëert het juiste licht in uw kantoor, winkel of hotelkamer. Want dat laat uw inrichting pas echt stralen. Aan de hand van een lichtstudie onderzoeken we op welke plaats we het best lichtpunten voorzien en hoe fel we deze laten stralen.

Het geschikte licht voor uw winkelinrichting

Kiest u voor de gepaste lichtsterkte en hangt u de armaturen op strategische plaatsen? Dan krijgt uw winkelinrichting meteen cachet. Net als uw producten, want onder het juiste licht verkopen die als zoete broodjes. Dama werpt het juiste licht op uw zaak: een kledingwinkel krijgt een natuurlijk licht, een autozaak wit licht en een restaurant sfeerlicht.
Dama bestudeert uw interieur en formuleert een voorstel  dat u … én uw ruimte past.

Professionele interieurinrichting van a tot z

Interieurinrichting is méér dan de geschikte kleurkeuze  en gepaste lichtstudie. Dama neemt ook de technische kant voor zijn rekening. Met een professionele studie van alle technieken voor sanitair, verwarming en koeling werkt Dama uw totaalconcept tot in de puntjes af. Het zorgt er ook voor dat alle aansluitingen gemakkelijk toegankelijk zijn voor onderhoud en herstellingen. Zo is uw interieurinrichting stijlvol én praktisch.