Winkelinrichting Baby's Corner

Van concept tot winkel

Toen Baby's Corner bij Dama aanklopte, stond alleen het concept op punt: één adres waar je alles voor de baby vindt. De concrete invulling dokterde Dama volledig zelf uit. Eerst een optimaal grondplan, met een licht- en kleurenstudie. En daarna selecteerde Dama met zorg de geschikte materialen. Het resultaat viel meteen in de smaak. En dus nam Dama heel de binneninrichting voor zijn rekening. Baby's Corner schakelde een architect in om de gepaste omkadering te bouwen. Samen creëerden ze een aantrekkelijke babyzaak met een oppervlakte van 250 vierkante meter.

Succes vraagt om uitbreiding

Een sterk verkoopsconcept met een stijlvolle inrichting? Dat oogst succes. Baby's Corner moest al snel uitbreiden. Intussen neemt de zaak al 2500 vierkante meter in beslag – tien keer meer dan bij de start. Dat bracht heel wat verbouwingen met zich mee. Die Dama stuk voor stuk plichtsbewust uitvoerde.

Verbouw- én verkooptips

Dama-zaakvoerder Irving Heugens bouwde een aangename wisselwerking met Baby's Corner op. Hij laat het bijvoorbeeld niet na om de eigenaar in te lichten over leuke babyartikelen of een toffe winkelinrichting. Een positief gevolg van de jarenlange samenwerking.