Toonzaalinrichting Desco Gent

Een halve hectare om in te richten

Een toonzaal moet de gepaste sfeer uitademen. Daarom nam Desco een interieurarchitect onder de arm. Dama checkte de technische haalbaarheid van zijn voorontwerp en voerde het uit. Zo zorgden ze in de showroom van Desco voor licht, ruimte en gezelligheid. Zodat het badkamermeubilair pas echt tot zijn recht kwam. Geen eenvoudige klus, want de toonzaal in Wijnegem mat liefst 4000 m²!

Service die overtuigt

Naast de afmeting van de toonzaal vormde ook de timing een uitdaging. De showroom in Wijnegem was na een brand volledig in de as gelegd, en moest er zo snel mogelijk opnieuw staan. Dama ging de uitdaging aan … én volbracht de taak. Met verve, want intussen mocht het al verschillende andere Desco-toonzalen onder handen nemen.

Piekfijne afwerking

De Desco-toonzalen mogen nooit lang gesloten zijn voor verbouwingen. Toch heeft die strakke deadline geen invloed op de werkwijze van Dama. Bij elke showroom gaat het voor een piekfijne afwerking met de modernste technieken. Zo hoeft geen enkele Desco-toonzaal onder te doen voor de designbadkamermeubelen die er opgesteld staan.