Presentatie 1

Presentatie

Winkelinrichting in een nieuw jasje

Een nieuwe winkelinrichting of uw kantoorruimtes opfrissen? Geen klus is te zwaar voor Dama. Als hoofdaannemer coƶrdineert het alle fasen van uw inrichting. Dama specialiseerde zich in de renovatie en de totaalinrichting van toonzalen, winkels, kantoren en hotels. Stuk voor stuk meet Dama ze een nieuw jasje aan - van ontwerp tot afwerking.

Renovatie van appartementen en studio's

Dama neemt niet alleen uw winkelinrichting of bedrijfsruimtes onder handen. Ook projectontwikkelaars of eigenaars van een appartementsgebouw zijn meer dan welkom. Want Dama steekt bovendien ook voor de renovatie van hun appartementen of studio's graag de handen uit de mouwen.

Totaalconcept voor uw winkelinrichting

U wilt uw winkelinrichting, hotelkamers of kantoren nieuw leven inblazen? Of plant een renovatie van uw appartementen? Dan bent u bij Dama aan het juiste adres. U profiteert door de stapsgewijze aanpak van het totaalconcept:
Totaalconcept binnen uw smaak en budget

Een nieuw, verrassend interieur? Dama creĆ«ert het - binnen uw smaak Ć©n budget. Ontdek met een vrijblijvende offerte  en een inspirerend voorontwerp  welk totaalconcept Dama voor u in petto heeft.